Главная | Регистрация | Вход | RSSПятница, 19.04.2024, 10:25

ООШ
"Интеллект"

Форма входа
Меню сайта
Популярные
Активные
Категории раздела
Новости школы [20]
Новости сайта [15]
Игры [4]
Школьная газета [5]
Радио онлайн
Мини-чат
Интересно
Главная » 2011 » Март » 2 » Готуйся серйоЗНО!
23:50
Готуйся серйоЗНО!

Готуйся до ЗНО, використовуючи сучасні технології!
Готуйся серйоЗНО!


Перехід від звичних для старшого покоління випускних та вступних іспитів до зовнішнього незалежного оцінювання у формі тестування, ставить перед батьками та учнями нові вимоги і до підготовки:

  • контроль часу: на обдумування відповіді відводиться лише короткий відрізок часу який вимірюється у секундах;
  • концентрація уваги: розхвилювався, відволікся, довго читав завдання – втратив дорогоцінний час, зменшив свої шанси на гарний результат;
  • психологічний стан: мало знати предмет, необхідно бути впевненим і зосередженим;
  • чітка стратегія: вибудовувати черговість відповіді на різні рівні тестових завдань;
  • тощо.

Ці якості відпрацьовуються лише під час тренувань.

Якщо раніше на екзамені вчитель врахував хвилювання дитини, міг поставити додаткове запитання, в разі необхідності сформулює запитання по іншому, то в умовах тестування учень може розраховувати лише на себе.

Отже, ефективна підготовка до зовнішнього незалежного оцінювання (ЗНО) - це поєднання систематизації знань навчального матеріалу та тренування у форматі тестування.

Для того, щоб випускники 2011 року мали змогу ще краще підготуватися до тестування ЗНО, систематизувати свої знання, виявити прогалини у засвоєнні навчального матеріалу - провідні спеціалісти Південноукраїнського регіонального інституту післядипломної освіти педагогічних кадрів підготували серію БЕЗКОШТОВНИХ он-лайн лекцій та он-лайн консультацій, а також розробили спеціальні електронні практикуми з навчальних предметів: математики, фізики, української мови, української літератури та історії України.

Як проходить підготовка до ЗНО з використанням електронних практикумів «Готуйся серйоЗНО»

  • Підготовчі та тематичні тести: тестування проходить у режимі реального часу. Кількість можливих виправлень обмежена. Кількість завдань по рівнях збалансована і відповідає вимогам тестів ЗНО.
  • Результат тестування: після проходження тематичного тесту програма формує Звіт про результат тестування та перелік питань, на які учень дав неправильні відповіді.
  • Робота над помилками: учень не отримує правильну відповідь – він сам її знаходить, працюючи з довідковими матеріалами та аналізуючи свої помилки.
  • Контрольні тести: після того, як учень виявив та виправив прогалини у своїх знаннях завдяки тематичним тестам, він переходить до роботи в режимі «Контроль». Тобто працює з контрольними тестами.
  • Звіти: закінчивши роботу над тестом учень може роздрукувати або переглянути на моніторі Звіт про результати своєї роботи: загальний час роботи в програмі, час роботи над тестом, результати тестування, кількість виправлених помилок і рекомендовані для додаткової роботи розділи Довідника.
  • Спеціальний режим: учень може пройти тест у режимі максимально наближеному до ЗНО. Тобто: роздрукувати тест на папері у форматі, що використовується під час ЗНО, залишити на столі лише тест та ручку, працювати відведений для тесту час, заповнити бланк відповідей. Для перевірки результатів тестування в спеціальному режимі, необхідно лише перенести дані з бланку відповідей на папері в електронну форму.

Переваги електронних практикумів «Готуйся серйоЗНО»

  • Зручність та простота в роботі з програмою в поєднанні з чіткими, стислими та зрозумілими поясненнями в довіднику є запорукою якісного результату.
  • Учень готується до ЗНО не лише теоретично і практично, але й психологічно. Адже і сам формат тестових завдань, і чітке обмеження часу на його проходження, і навіть зовнішній вигляд тестів розроблені з врахуванням вимог до ЗНО.
  • Результати роботи на кожному занятті роздруковуються і можуть переглядатися батьками. Професіоналізм членів авторського колективу, їх багатий педагогічний досвід та спеціальна підготовка експерта-тестолога забезпечують високий науковий та педагогічний рівень як самого програмного засобу так і методики його впровадження.

Цей освітній проект є ВІДКРИТИМ. Його створили та реалізують Південноукраїнський регіональний інститут післядипломної освіти педагогічних кадрів - це державний вищий навчальний заклад ІІІ рівня акредитації, та веб-портал www.is4all.in.ua (ай ес фо олл ін юей) – провайдер освітніх проектів, які отримали численні відзнаки, медалі та дипломи на міжнародних та всеукраїнських освітянських виставках. До проекту також долучаються учні та вчителі з різних куточків України.

Готуйся до ЗНО, використовуючи сучасні технології!

Готуйся серйоЗНО!

Перейти до пробного тестування



0
Категория: Новости школы | Просмотров: 1309 | Добавил: FiZiK | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Vkontakte
Block title
Опрос
Стоит ли превращать сайт в социальную сеть типа Вконтакте?
1. Конечно
2. Нет не стоит
3. Только отдельные функции
Всего ответов: 40
Поиск
Праздники
Погода
Ссылки


ЗОІППО

Запорізький НМЦ дистанційної освіти

Відділ освіти Куйбишевської РДА

Мар'янівська ЗОШ І-ІІІ ст.
Статистика
Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Яндекс.Метрика

Copyright Intelekt © 2024