Главная | Регистрация | Вход | RSSСуббота, 27.04.2024, 05:35

ООШ
"Интеллект"

Форма входа
Меню сайта
Популярные
Активные
Категории раздела
Новости школы [20]
Новости сайта [15]
Игры [4]
Школьная газета [5]
Радио онлайн
Мини-чат
Интересно
Главная » 2011 » Январь » 21 » Актуальна інформація ЗНО 2011
15:23
Актуальна інформація ЗНО 2011

Шановні абітурієнти, на нашому сайті розміщено програму створення заяви-реєстраційної картки особи, яка бажає пройти зовнішнє незалежне оцінювання в 2011 році (далі - програма реєстрації). Для оформлення заяви-реєстраційної картки необхідно завантажити програму реєстрації на комп’ютер та виконати всі передбачені нею дії.

Завантажити програму створення заяви-реєстраційної картки

Реєстрація у схемах і малюнках

Щодо реєстрації (презентація)

Деякі аспекти реєстрації. Інтерв'ю директора ДпРЦОЯО М.М.Горбенко-Хвастунової

***

До уваги абітурієнтів! З метою поліпшення умов проходження абітурієнтами зовнішнього незалежного оцінювання, економії бюджетних коштів наказом Міністерства освіти і науки України від 22.12.2010 №1264 здійснено перерозподіл окремих областей за регіональними центрами оцінювання якості освіти.

З 1 січня 2011 року до зони обслуговування Дніпропетровського регіонального центру оцінювання якості освіти віднесено Запорізьку область, Харківського регіонального центру оцінювання якості освіти – Полтавську область, Київського регіонального центру оцінювання якості освіти – Чернігівську область.

Шановні вступники, для проходження пробного тестування та реєстрації на основну сесію ЗНО 2011 Вам не потрібно вживати жодних додаткових заходів!

Дніпропетровський регіональний центр оцінювання якості освіти проводитиме пробне тестування 2011 в областях, які були підпорядковані Дніпропетровському РЦОЯО раніше, зокрема, в Полтавській області, підготовку та проведення пробного тестування в Запорізькій області буде здійснювати Сімферопольський РЦОЯО (crimeatest.org.ua).

Реєстрацію учасників зовнішнього оцінювання, організацію та проведення ЗНО в Запорізьській області проводитиме Дніпропетровський регіональний центр оцінювання якості освіти, реєстрацію учасників зовнішнього оцінювання, організацію та проведення ЗНО в Полтавській області проводитиме Харківський регіональний центр оцінювання якості освіти (zno-kharkiv.org.ua).

У програмі реєстрації на ЗНО 2011 передбачено зміну зон обслуговування регіональних центрів, вказано адресу, куди необхідно надіслати поштове відправлення з реєстраційними документами. Уважно виконуйте всі вказівки, що будуть дані програмою реєстрації!

0
Категория: Новости школы | Просмотров: 992 | Добавил: FiZiK | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Vkontakte
Block title
Опрос
Стоит ли превращать сайт в социальную сеть типа Вконтакте?
1. Конечно
2. Нет не стоит
3. Только отдельные функции
Всего ответов: 40
Поиск
Праздники
Погода
Ссылки


ЗОІППО

Запорізький НМЦ дистанційної освіти

Відділ освіти Куйбишевської РДА

Мар'янівська ЗОШ І-ІІІ ст.
Статистика
Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Яндекс.Метрика

Copyright Intelekt © 2024